Aanmelding controleren
In verband met het type licentie van de filmdistributeur mogen wij onze films niet openbaar op de website vertonen. Om ons filmaanbod te zien dient u bij ons aangemeld te zijn. Hierbij vragen we om uw naam en e-mailadres; deze slaan wij op in onze database*. Daarmee krijgt u exclusief toegang tot ons filmaanbod via een persoonlijke link. Deze krijgt u direct na het aanmelden en tevens elke vrijdag per e-mail via onze filmladder.

Vul hieronder uw e-mailadres in om te controleren of u al bent aangemeld. Volg daarna de stappen die u in uw scherm ziet staan.
Vul hier uw e-mailadres in:
Vul een geldig e-mailadres in a.u.b.
*Volgens de AVG hebben wij uw toestemming nodig voor het opslaan en gebruiken van uw naam en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor toegang tot onze website, het bestellen van kaarten en het versturen van de filmladder. Bij het aanmelden en het activeren van uw aanmelding geeft u ons toestemming om de gegevens te gebruiken zoals hierboven beschreven. Wij garanderen u dat uw gegevens veilig zijn en niet aan andere partijen worden verkocht.
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
You browser is unrecognized version unknown